Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Robert Plant, Beck, Samael, William Patrick Corgan, Courtney Barnett/Kurt Vile, Pale Honey, No Warning, Exhumed, Stick To Your Guns PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 19:50

plant_carry_fire

Ένα έτος πριν τη συμπλήρωση των εβδομήντα του χρόνων, ο Robert Plant μάς χαρίζει το εντέκατο προσωπικό άλμπουμ του, 'Carry Fire'. Έχουν περάσει 35 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο θρυλικός καλλιτέχνης κυκλοφόρησε την πρώτη προσωπική του δουλειά.

Με το 'Colors', ο Βeck φτάνει τα 13 άλμπουμ. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης το χαρακτηρίζει αρκετά πειραματικό.

Είναι η πρώτη φορά που οι Samael αργούν τόσο πολύ να εκδώσουν νέο άλμπουμ. Μετά το 'Lux Mundi' του 2011, οι ελβετοί κυκλοφορούν σήμερα το 'Hegemony'. Είναι το εντέκατο άλμπουμ του group, που φέτος συμπληρώνει τριάντα χρόνια ύπαρξης.

O Billy Corgan αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το πλήρες όνομά του στη νέα του κυκλοφορία. Έτσι, στο εξώφυλλο του 'Ogilala' φαίνονται τα αρχικά WPC, που αντιστοιχούν σε William Patrick Corgan.

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ συνεργασίας ανάμεσα στην Courtney Barnett και τον Kurt Vile επιτέλους είναι πραγματικότητα. Ονομάζεται 'Lotta Sea Lice' και είναι σίγουρο πως θα λάβει θετικότατες κριτικές.

Ξεκίνησαν δυναμικά με το ομώνυμο ντεμπούτο τους πρόπερσι και φέτος επανέρχονται με ένα ακόμα alternative/shoegaze αριστούργημα. Το σουηδικό ντουέτο των Pale Honey κυκλοφορεί σήμερα το άλμπουμ 'Devotion'.

Διαλύθηκαν το 2005, αλλά επανενώθηκαν το 2013. Από τότε, οι No Warning έχουν κυλοφορήσει δύο 7ιντσα. Σήμερα, οι οπαδοί του group έχουν την ευκαιρία να λάβουν στα χέρια τους το άλμπουμ 'Torture Culture', το πρώτο full-length μετά την επανασύνδεση του συγκροτήματος.

Φόνοι και βεβηλώσεις τάφων αποτελούν τη θεματολογία του καινούριου άλμπουμ των Exhumed, 'Death Revenge'. Αυτό, φυσικά, δεν αποτελεί έκπληξη για τους αφοσιωμένους οπαδούς του group.

Το έκτο άλμπουμ των Stick To Your Guns ονομάζεται 'True View' και κυκλοφορεί σήμερα. Δε θα μπορούσε να 'ναι τίποτα άλλο από άκρως επιθετικό.

Επίσης κυκλοφορούν:

Gloam: Death Is The Beginning

Cadaveric Incubator: Sermons Of The Devouring Dead

Melkbelly: Nothing Valley

Ecliptic Vision: Omphalos Of The Void

Altarage: Endinghent

Hades Archer: Temple Of The Impure

Through The Eyes Of The Dead: Disomus

MyChildren MyBride: Vicious World

Narcotic Wasteland: Delirium Tremens

Chastity: Chains

Spectral Voice: Eroded Corridors Of Unbeing

Iron Chic: You Can't Stay Here

Fozzy: Judas

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας