Sawbiz ακροάσεις: Νέα βίντεο και τραγούδια από Noel Gallagher's High Flying Birds, Houston, Chronus, Knuckle Puck, The Nightstalker, Raw Silk, Serenity Broken, SL Theory, Sleep On It, Cane Hill, Vuur, Midnight, Wolf Parade, Mother Of Millions PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 19:30

sawbiz.gr headphones

Όπως και για τον αδερφό του, έτσι και για τον Noel Gallagher το φετινό φθινόπωρο είναι δισκογραφικά σημαντικό. Στις 24 Νοέμβρη, το συγκρότημά του, δηλαδή οι High Flying Birds κυκλοφορoύν το άλμπουμ 'Who Built The Moon?', που περιέχει το τραγούδι 'Holy Mountain'. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τραγούδι συμμετέχει ο Paul Weller.

Η αιτία που το επικείμενο, πέμπτο άλμπουμ των Houston ονομάζεται 'ΙΙΙ' είναι το γεγονός ότι αποτελεί το τρίτο ομώνυμο άλμπουμ τους. Το στιχουργικό βίντεοκλιπ του τραγουδιού 'Dangerous Love' προετοιμάζει τους ενδιαφερόμενους.

To δισκογραφικό τους ντεμπούτο θα πραγματοποιήσουν οι Chronus στα τέλη Οκτώβρη. Πρόκειται για το ομώνυμο άλμπουμ, που ροκάρει υπέροχα, αν κρίνουμε από το τραγούδι 'Βaron'. Δείτε το βίντεοκλίπ του.

Την ερχόμενη Παρασκευή οι Knuckle Puck κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ, 'Shapeshifter'. Πρόκειται για το δεύτερο άλμπουμ του punk pop συγκροτήματος. Ακούστε ένα από τα τραγούδια του.

O Steve Fabry, μέλος των Sercati, αλλά και γνωστός ως Τhe Nightstalker, κοινοποίησε πρόσφατα το βίντεοκλιπ του εντυπωσιακά ατμοσφαιρικού τραγουδιού 'A Cold Night Among Angels'. Με κλίμα που θυμίζει ταινία του David Lynch, αξίζει πραγματικά να το ακούσει κανείς.

Ήταν τέλη Απριλίου του τρέχοντος έτους, όταν οι Raw Silk κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ τους, 'The Borders Of Light'. Μόλις χθες, το συγκρότημα δημοσιοποίησε το βίντεοκλιπ του οχτάλεπτου τραγουδιού 'Chimera'. Όπως και το ίδιο το τραγούδι, έτσι και το βίντεοκλιπ έχει ατμόσφαιρα που καθηλώνει.

To Re/DeFine των Serenity Broken έχει ήδη λάβει θετικότατες κριτικές. Σήμερα κιόλας, το συγκρότημα δημοσιοποίησε το στιχουργικό βίντεοκλιπ του τραγουδιού 'True Faces'.

Το καινούριο βίντεοκλιπ των SL Theory πλαισιώνει το τραγούδι 'Now'. Το progressive rock συναντιέται με την ορχηστρική μουσική, σε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, το οποίο κάποιοι είχαν την τύχη να απολαύσουν ζωντανά τον περασμένο Μάρτιο. Ακόμα, όμως και όσοι δεν κατάφεραν να το παρακολουθήσουν, θα έχουν την ευκαιρία να το ακούσουν το Δεκέμβριο, όταν θα εκδοθεί το live άλμπουμ της εμφάνισης.

Σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα, οι Sleep On It κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους άλμπουμ, με τίτλο 'Overexposed'. Το δεύτερο single του άλμπουμ είναι το ακόλουθο.

Το LSD είναι ο πυρήνας της θεματολογίας του single 'Too Far Gone'. Όπως πάντα, έτσι και στο συγκεκριμένο τραγούδι, οι Cane Hill είναι προκλητικοί και επιθετικοί.

Όπως είναι γνωστό, το ντεμπούτο άλμπουμ των Vuur, 'In This Moment We Are Free - Cities', είναι αφιερωμένο σε διάσημες πόλεις του κόσμου. Στο τραγούδι 'Freedom' υμνείται το Rio. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτώβρη.

Η νά δουλειά των Midnight ονομάζεται 'Sweet Death And Ecstasy' και θα κυκλοφορήσει στα μέσα Δεκέμβρη. Γεμάτο punk αγένεια και old-school metal ηχητική, θα αποκτήσει πλήθος φίλων και εχθρών. Το δεύτερο τραγούδι του παρατίθεται.

Το βίντεοκλιπ που δημοσίευσαν οι Wolf Parade είναι ταυτόχρονα ένα mini sci-fi film και τιτλοφορείται 'Cry III'. Επενδύει τα δύο τελευταία τραγούδια του άλμπουμ 'Cry Cry Cry', που κυκλοφόρησε την Παρασκευή.

Οι Αθηναίοι prog rockers Mother Of Millions έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video, για το τραγούδι 'Collision', που συμπεριλαμβάνεται μέσα στη προσεχή δισκογραφική δουλειά τους, με τίτλο 'Sigma', η οποία είναι προγραμματισμένη για κυκλοφορία στις 3 Νοεμβρίου 2017 από την ViciSolum Productions. Δείτε το παρακάτω:

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας