Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Marilyn Manson, Liam Gallagher, The Black Dahlia Murder, The Darkness, Primitive Man, Miniatures, Spotlights, ORB PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 05 Οκτώβριος 2017 19:00

Marilyn_Manson_-_Heaven_Upside_Down

Δέκα είναι πλέον τα άλμπουμ του Marilyn Manson. To 'Heaven Upside Down' είναι η νέα δουλειά του ιδιόρυθμου καλλιτέχνη, η οποία αναμένεται να διχάσει το μουσικό κόσμο, για μια ακόμα φορά.

Μετά από χίλια κύματα, ο Liam Gallagher κατάφερε να εκδώσει το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ. Γνωστότερος ως τραγουδιστής των Oasis, ο άγγλος καλλιτέχνης μάς προσφέρει το 'As You Were'.

Ξεκινώντας από το 2003, δεν έχει περάσει ούτε μία μονή χρονιά όπου οι The Black Dahlia Murder δεν κυκλοφόρησαν νέο άλμπουμ. Έτσι και φέτος, το αμερικανικό συγκρότημα πραγματοποιεί την όγδοη δισκογραφική του προσπάθεια, με το άλμπουμ 'Nightbringers'.

To 'Pinewood Smile' είναι το πέμπτο άλμπουμ των The Darkness. Μετά την επανασύνδεσή τους λίγα χρόνια πριν, οι άγγλοι ροκάδες φαίνεται να έχουν πάρει ακόμα πιο ζεστά το θέμα του συγκροτήματος.

Ήταν αρχές του 2013 όταν οι Primitive Man κυκλοφόρησαν το πρώτο άλμπουμ τους. Σήμερα, περισσότερα από τεσσεράμιση χρόνια μετά, το συγκρότημα προχωράει στην έκδοση του δεύτερου άλμπουμ του, με τίτλο 'Caustic'.

Επιτέλους συνέβη. Το ντεμπούτο άλμπουμ των Miniatures είναι γεγονός. Ονομάζεται 'Jessamines' και διαθέτει ηχητική που διεκδικεί τα σκήπτρα πρωτοτυπίας φέτος, στο χώρο της alternative/shoegaze/dream pop.

Πέρσι κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ και φέτος συνεχίζουν. Οι Spotlights κάνουν το δεύτερο βήμα στη δισκογραφία τους, με το άλμπουμ 'Seismic'. Θα κατακτήσει κόσμο.

Με το περσινό ντεμπούτο, 'Birth', οι ORB έδειξαν πόσο βαθιά στην ψυχεδέλεια και την εκκεντρικότητα πλέουν. Με το σημερινό 'Naturality' το συγκρότημα από την Αυστραλία συνεχίζει στο ίδιο μονοπάτι.

Επίσης κυκλοφορούν:

The Rasmus: Dark Matters

Weaves: Wide Open

Cults: Offering

Street Sects: Rat Jacket

Wolf Parade: Cry Cry Cry

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας