Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Accept, Dead Cross, Marty Friedman, Quiet Riot, Naomi Punk, Mermaidens PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2017 18:43

Accept_the_rise_of_chaos

Tο άλμπουμ 'The Rise Of Chaos' κυκλοφορούν σήμερα οι Accept. Ένα από τα πιο κλασικά heavy metal συγκροτήματα που έχουν περάσει ποτέ από το χώρο της μουσικής, κυκλοφορεί σήμερα το 15ο άλμπουμ του.

Το ντεμπούτο τους παραγματοποιούν σήμερα οι Dead Cross. Το συγκρότημα του Dave Lombardo και του Mike Patton κυκλοφορεί το ομώνυμο άλμπουμ, το οποίο είναι έτοιμο να σπείρει πανικό.

To 'Wall Of Sound' είναι το 13ο προσωπικό άλμπουμ του Marty Friedman. Kυκλοφορεί σήμερα και αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες δισκογραφικές προτάσεις για τους απανταχού μεταλλάδες.

Σαράντα ολόκληρα χρόνια δισκογραφίας κλείνουν οι Quiet Riot σήμερα με το άλμπουμ 'Road Rage'. Το αειθαλές αμερικανικό συγκρότημα μάς χαρίζει άλλο ένα δυναμικό άλμπουμ, στο οποίο ο αμφιλεγόμενος James Durbin πραγματοποιεί το ντεμπούτο του, ως frontman του group.

Το τρίο που ακούει στο όνομα Naomi Punk παρουσιάζει σήμερα το τρίτο άλμπουμ του, με τίτλο 'Yellow'. Η ιδιόρρυθμη alternative/punk rock μηχανή από την πολιτεία της Washington συμπληρώνει πέντε χρόνια δισκογραφικής παρουσίας.

Το άλμπουμ 'Perfect Body' μάς χαρίζουν σήμερα οι Mermaidens. Μπόλικη εκκεντρικότητα και ψυχεδέλεια το χαρακτηρίζει.

Επίσης κυκλοφορούν:

Nick Cave & Warren Ellis: Wind River [ost]

Def Leppard: Hysteria [3-cd 30th anniversary edition]

Jane's Addiction: Ritual De Lo Habitual [alive at 25]

Hard Working Americans: We're All In This Together

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας