Sawbiz ακροάσεις: Νέα βίντεο και τραγούδια από Afghan Whigs, The Killers, Rage, Chelsea Wolfe, Belle And Sebastian, Iron & Wine, Eluveitie, Myrkur, Fizzy Blood, Crimfall, Stand Atlantic, Nemecic, Sylar, Counterparts, Knuckle Puck, ColdSpell κ.ά. PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 29 Ιούλιος 2017 07:34

sawbiz.gr headphones

Για όσους δεν αρκούνται στο πρόσφατο άλμπουμ των Afghan Whigs, το συγκρότημα δημοσίευσε κάτι καινούριο. Πρόκειται για τη διασκευή του 'You Want Love', τραγουδιού των Pleasure Club. Στην εκτέλεση συμμετέχει και ο ίδιος ο τραγουδιστής των Pleasure Club, James Hill. Οι Afghan Whigs αποφάσισαν να ηχογραφήσουν το τραγούδι ως φόρο τιμής στον πρόωρα χαμένο κιθαρίστα του συγκροτήματος, Dave Rosser, ο οποίος για χρόνια επιθυμούσε να διασκευάσει το συγκεκριμένο τραγούδι. Το αποτέλεσμα δεν αλλοιώνει καθόλου την ατμόσφαιρα του αρχικού, ενώ προσθέτει και τα απαραίτητα rock στοιχεία που δε θα μπορούσαν να λείπουν από ένα συναισθηματικά φορτισμένο τραγούδι των Afghan Whigs.

Το δεύτερο τραγούδι που μας χαρίζουν οι The Killers από το επικείμενο άλμπουμ τους, 'Wonderful, Wonderful', είναι το 'Run For Cover'. Το συγκεκριμένο άλμπουμ θα εκδωθεί στις 22 Σεπτέμβρη.

Μαζί με τη χθεσινή έκδοση του άλμπουμ 'Seasons Of The Black', οι Rage δημοσίευσαν και το βίντεοκλιπ του ομώνυμου τραγουδιού. Δείτε το.

Το άλμπουμ 'Hiss Spun' της Chelsea Wolfe θα εκδωθεί στις 22 του ερχόμενου Σεπτέμβρη. Το τρίτο από τα δώδεκα τραγούδια του άλμπουμ μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Ακούστε παρακάτω το καινούριο single των Belle And Sebastian. Έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε που το συγκρότημα παρουσίασε νέο υλικό.

Για το τέλος του φετινού καλοκαιριού είναι προγραμματισμένο το άλμπουμ 'Beast Epic' του Samuel Ervin Beam, περισσότερο γνωστού ως Iron & Wine. Δείτε το πιο πρόσφατο βίντεοκλιπ του καλλιτέχνη.

Το πρώτο μέρος του άλμπουμ 'Evocation', δηλαδή το 'The Arcane Dominion', κυκλοφόρησαν οι Eluveitie τo 2009. Στις 18 Αυγούστου έρχεται το δεύτερο μέρος, 'Pantheon'. Το πολυμελές συγκρότημα μάς χαρίζει το βίντεοκλιπ του τραγουδιού 'Lvgvs'.

Το δεύτερο άλμπουμ των Myrkur είναι προγραμματισμένο για τις 15 Σεπτεμβρίου. Ονομάζεται 'Mareridt'. To εφιαλτικό βίντεοκλιπ του τραγουδιού 'Ulvinde' παρατίθεται.

Οι Fizzy Blood κατάγονται από το Leeds και ροκάρουν με τρόπο που θυμίζει παλιά εποχή. Το single 'Summer Of Luv', που περιέχεται στο επικείμενο ομώνυμο ΕΡ, απέκτησε το βίντεοκλίπ του. Το εν λόγω ΕΡ θα εκδωθεί στις 15 Σεπτέμβρη.

Όπως έχει πρόσφατα αναφερθεί, οι Crimfall θα εκδώσουν το νέο τους άλμπουμ, 'Amain', στις 25 Αυγούστου. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το δεύτερο single από το άλμπουμ.

Τα μέσα Σεπτέμβρη διάλεξαν οι Stand Atlantic για την έκδοση του ΕΡ 'Sidewinder'. Το δεύτερο single από το ΕΡ είναι το 'Mess I Made', του οποίου το στιχουργικό βίντεοκλιπ παρατίθεται.

Το ντεμπούτο άλμπουμ των Nemecic λέγεται 'The Deathcantation' και θα κυκλοφορήσει την πρώτη μέρα του φετινού φθινοπώρου. Ένα ακόμα single, μαζί με το στιχουργικό βίντεοκλίπ του, μας παρουσιάζει το φινλανδικό συγκρότημα.

Το τραγούδι 'Points Of Authority' των Linkin Park αποφάσισαν να διασκευάσουν οι Sylar, ως φόρο τιμής στον εκλιπόντα Chester Bennington.

Aναφορά σε σχέσεις που καταρρέουν κάνουν οι Counterparts μέσω του τραγουδιού 'No Servant Of Mine'. To τραγούδι αυτό ανήκει στο περιεχόμενο του επικείμενου άλμπουμ του συγκροτήματος, 'You're Not You Anymore', που είναι προγραμματισμένο για τις 22 Σεπτέμβρη.

Το πρώτο άλμπουμ των Knuckle Puck ήρθε το 2015. Το δεύτερο άλμπουμ του punk pop συγκροτήματος έρχεται στις 13 Οκτώβρη. Ονομάζεται 'Shapeshifter' και περιλαμβάνει το τραγούδι 'Gone'.

Από τα βόρεια της Σουηδίας, οι ColdSpell μάς στέλνουν το βίντεοκλιπ του τραγουδιού 'Call Of the Wild'. Το συγκεκριμένο τραγούδι θα βρει κανείς στην επικείμενη διασκογραφική δουλειά του group, 'A New World Arise', που αναμένεται το Σεπτέμβρη.

Στις 8 Σεπτεμβρίου, οι μελωδικοί μεταλλάδες Gods Of Silence θα προχωρήσουν στην έκδοση του ντεμπούτου άλμπουμ τους, 'Neverland'. Για να πάρετε μια γεύση από το ελβετικό group, δείτε το στιχουργικό βίντεοκλιπ του τραγουδιού 'Full Moon'.

Το πέμπτο άλμπουμ των Leprous θα εκδωθεί στις 25 Αυγούστου, υπό τον τίτλο 'Malina'. Το δεύτερο single του άλμπουμ είναι το 'Stuck', του οποίου το βίντεοκλιπ ακολουθεί.

Η ζωή δεν είναι εύκολη για ένα αγόρι με μακριά μαλλιά, ισχυρίζονται οι The New Roses στο τραγούδι 'Life Ain't Easy (For A Boy With Long Hair)'. Πρόκειται για το έκτο τραγούδι του άλμπουμ 'One More For The Road', που θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου. Το γερμανικό συγκρότημα ετοίμασε και το βίντεοκλιπ του τραγουδιού.

Οι Arkaik θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ 'Nemethia' στις 29 Οκτωβρίου, στο οποίο θα συμμετέχουν αρκετοί guest μουσικοί από άλλα συγκροτήματα. Ακούστε το παρακάτω τραγούδι, ως δείγμα του άλμπουμ.

Yπέροχες εικόνες παρουσιάζονται στο καινούριο βίντεοκλιπ των Kaipa για το τραγούδι 'Children Of The Sounds'. Στα δώδεκα χορταστικά λεπτά του, οι επικοί και αιθέριοι ήχοι συνδυάζονται με την ομορφιά της φύσης. Πρόκειται για το ομότιτλο τραγούδι του επικείμενου άλμπουμ του group, που θα εκδωθεί στις 22 Σεπτέμβρη.

Την ερχόμενη Παρασκευή κυκλοφορεί το ντεμπούτο και ομώνυμο άλμπουμ των Kryptonite. Το σουηδικό συγκρότημα ετοίμασε το βίντεοκλιπ του τραγουδιού 'Keep The Dream Alive', ως προπομπό της κυκλοφορίας αυτής.

Ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του το άλμπουμ 'Relentless Mutation' των Archspire, το οποίο θα εκδωθεί στις 22 Σεπτέμβρη. Διαπιστώστε το από το παρακάτω τραγούδι που δημοσίευσε το πενταμελές συγκρότημα.

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας