Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: The Fall, Alice Cooper, Arcade Fire, Prong, Rex Brown, Milk Teeth, Spite PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 28 Ιούλιος 2017 17:16

New-Facts-Emerge

Ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα που έχει γεννήσει η Αγγλία και ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της ευρύτερης punk μουσικής είναι οι The Fall. Όποιος δεν το ξέρει, καλό είναι να το μάθει και όποιος δεν το παραδέχεται, καλό είναι να μάθει από μουσική. Οι The Fall, λοιπόν, κυκλοφορούν σήμερα το άλμπουμ 'New Facts Emerge'. Eίναι λίγο δύσκολο να προσδιορίσει κανείς τον αύξοντα αριθμό του συγκεκριμένου άλμπουμ. Δεν έχει, όμως, μεγάλη σημασία, αφού είναι ένα ακόμα άλμπουμ του βρωμερού Mark E. Smith και της παρέας του, έτοιμο να αγαπηθεί από τους φίλους του group.

Ο Alice Cooper κυκλοφορεί σήμερα το 27ο άλμπουμ του. Ονομάζεται 'Paranormal'. Ο αθάνατος αμερικανός ροκάρει ακόμα, καταφέρνοντας να εμφυσήσει μια 70s πνοή στη νέα δουλειά του.

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία τους δουλειά, οι Arcade Fire κυκλοφορούν το πέμπτο άλμπουμ της πορείας τους, με τίτλο 'Everything Now'.

Φέτος συμπληρώνονται 15 χρόνια από την επανασύνδεση των Prong. Το διάστημα αυτό σφραγίζεται με το εντέκατο άλμπουμ του group, το οποίο έχει τίτλο 'Zero Days'. Από το 2014 κι έπειτα, το συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη μας προσφέρει καινούριο υλικό κάθε χρόνο.

Το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ κυκλοφορεί σήμερα ο Rex Brown. Περισσότερο γνωστός με το μικρό του όνομα, από την εποχή των Pantera, ο αμερικανός από το Texas μάς προσφέρει το 'Smoke On This...'.

Πριν από ενάμιση χρόνο, οι Milk Teeth κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο full-length άλμπουμ τους. Σήμερα έχει σειρά το EP 'Be Nice'. Με έξοχη παραγωγή και παραμόρφωση που σκοτώνει, το βρετανικό punk pop συγκρότημα θα κατακτήσει πολύ κόσμο.

Τα δέκα τραγούδια που περιέχονται στο άλμπουμ 'Νothing Is Beautiful' των Spite παίρνουν κεφάλια. H deathcore επιθετικότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Επίσης κυκλοφορούν:

A Summer High: Pretty Little Liar

Shaman's Harvest: Red Hands  Black Deeds

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας