SawBiz ακροάσεις: Νέα βίντεο και τραγούδια από Paradise Lost, Stone Sour, Coldplay, Fankaz, Venom Prison, Funeralglade, Warbly Jets, In Hearts Wake, Valor & Vengeance, 7 Minutes In Heaven, Lukas Nelson & Promise Of The Real, Roxin' Palace κ.ά. PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 08 Ιούλιος 2017 09:32

sawbiz.gr headphones

Το πρώτο single από το άλμπουμ 'Medusa' είναι το 'The Longest Winter'. Οι Paradise Lost ετοίμασαν το στιχουργικό βίντεοκλιπ του συγκεκριμένου (εκπληκτικού) τραγουδιού, ως μια πρώτη ολοκληρωμένη γεύση από το επικείμενο άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει την πρώτη μέρα του ερχόμενου φθινοπώρου.

Το βίντεοκλιπ της ακουστικής εκδοχής του 'Song #3' μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Stone Sour μάς προσφέρουν κάτι ανάλογο.

Το γεγονός ότι ο Brian Eno έχει βάλει το χεράκι του στο τραγούδι 'ALIENS' των Coldplay δεν είναι άσχετο με το τελικό αποτέλεσμα. Διαπιστώστε το οι ίδιοι, ακούγοντας το τραγούδι και παρακολουθώντας το στιχουργικό βίντεοκλίπ του.

Το τρίτο άλμπουμ των Fankaz εκδόθηκε νωρίτερα εντός της χρονιάς, υπό τον τίτλο 'Seities'. Το ιταλικό συγκρότημα μελωδικού hardcore ετοίμασε για το κοινό του το βίντεοκλιπ του τραγουδιού 'Screams Of Lies', το οποίο περιέχεται στο παραπάνω άλμπουμ.

Τρελός πανικός λαμβάνει χώρα στο νέο βίντεοκλιπ των Venom Prison, για το τραγούδι 'Perpetrator Emasculation'. Απεικονίζει την απίστευτη ενέργεια που μπορεί να εξαπολύσει το συγκρότημα. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι το προτελευταίο του περσινού ντεμπούτου άλμπουμ, 'Animus'.

Οι Funeralglade είναι ένα νεοσύστατο συγκρότημα μελωδικού death metal, καταγόμενο από τη Φινλανδία. Το ντεμπούτο ΕΡ τους, 'May The Funeral Begin', θα εκδωθεί στις 18 Αυγούστου. Δείτε παρακάτω το βίντεοκλιπ του τραγουδιού 'Shadow Of Misery', με το οποίο ξεκινάει το ΕΡ αυτό.

Το δεύτερο single των Warbly Jets είναι άλλη μια δυναμική κατάθεση του συγκροτήματος από το Los Angeles. Ακούστε το.

Από το άλμπουμ 'Ark' των In Hearts Wake, που κυκλοφόρησε στα τέλη Μάη, πηγάζει το τραγούδι 'Nomad'. Δείτε το βίντεοκλίπ του παρακάτω.

Το φθινόπωρο περιμένουμε το ντεμπούτο ΕΡ των Valor & Vengeance, 'Angels And Kings'. Γνωρίστε τις κοφτερές τους κιθάρες, μέσω του ακόλουθου βίντεοκλιπ.

Οι 7 Minutes In Heaven γνώρισαν την επιτυχία μέσω του EP 'Side Effects', πριν από δύο χρόνια. Στα μέσα Σεπτέμβρη του τρέχοντος έτους θα εκδώσουν το ΕΡ 'Symmetry', με το οποίο θα συνεχίσουν την επιτυχία τους, αν κρίνουμε από το ομώνυμο τραγούδι.

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία τραγούδια (και μάλιστα χορταστικής διάρκειας) μάς προσφέρουν ο Lukas Nelson και οι Promise Of The Real, προερχόμενα από το ομώνυμο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου.

Η πιο πρόσφατη δουλειά των Roxin' Palace είναι το άλμπουμ 'Freaks Of Society'. Το πιο πρόσφατο βίντεοκλιπ του συγκροτήματος είναι αυτό του τραγουδιού 'Monsters Love'.

Δείτε παρακάτω το πρωτότυπο στιχουργικό βίντεοκλιπ του τραγουδιού 'Gone Too Long' του Bryce Avary, περισσότερο γνωστού ως The Rocket Summer.

Την ερχόμενη Παρασκευή θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των Integrity, 'Howling, For The Nightmare Shall Consume'. Περιέχει το τραγούδι '7 Reece Mews', του οποίου το βίντεοκλιπ παρατίθεται. Ο τρομακτικός τίτλος του άλμπουμ ανταποκρίνεται περίφημα στο τρομακτικό περιεχόμενό του.

Ένα τραγούδι της Rihanna, το 'Unfaithful', αποφάσισαν να διασκευάσουν και να συμπεριλάβουν στο ντεμπούτο άλμπουμ τους οι Exit Eden. Είναι το δεύτερο του άλμπουμ και το βίντεοκλίπ του είναι διαθέσιμο παρακάτω. Η πρώτη αυτή δισκογραφική προσπάθεια του group ονομάζεται 'Rhapsodies In Black' και θα εκδωθεί την τέταρτη μέρα του Αυγούστου.

Το καινούριο single των Future Generations είναι το 'One More Problem'. Πέρσι ήταν η χρονιά του ντεμπούτου άλμπουμ του συγκροτήματος. Πληροφοριές σχετικά με την επόμενη δισκογραφική κίνηση του group δεν υπάρχουν ακόμα.

Λογικό είναι να θέλει κανείς να ακούσει το νέο single των Enfold Darkness, 'The Test Of Wisdom'. Το συγκρότημα έχει χαθεί εδώ και χρόνια από το προσκήνιο, αλλά επιστρέφει δυναμικά εντός του Ιουλίου, με το νέο άλμπουμ 'Adversary Omnipotent'.

Το πρώτο τραγούδι από το άλμπουμ 'Offering' των Cults (που είναι προγραμματισμένο για τις αρχές Οκτώβρη) έχει τον ίδιο τίτλο. Ακούστε το παρακάτω. Το ντουέτο από τη Νέα Υόρκη κάνει πολύ καλή δουλειά στο χώρο pop/rock/shoegaze σκηνής.

Οι Jet υπηρετούν τη rock μουσική, ενώ οι The Bloody Beetroots την ηλεκτρονική. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι το single 'My Name Is Thunder'. Πίσω από τις δύο εκδοχές του τραγουδιού, τις οποίες μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, κρύβονται δύο διαφορετικοί παραγωγοί. Στην πρώτη είναι υπεύθυνο ένα μέλος των πρώτων και στη δεύτερη ένα μέλος των δεύτερων. Ποια προτιμάτε;

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας