Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Cheap Trick, Iced Earth, Ride, Nickelback, Tombs, Jason Loewenstein, Royal Blood, Peacers PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 16:51

Cheap_Trick_Were_All_Alright

Σαράντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, οι αθάνατοι Cheap Trick κυκλοφορούν το 18ο άλμμπουμ τους, με τίτλο 'We 're All Alright'. Σίγουρα!

Οι αμερικανοί μεταλλάδες που ακούν στο όνομα Iced Earth κυκλοφορούν σήμερα το δωδέκατο άλμπουμ τους. Έχει τίτλο 'Incorruptible' και είναι σίγουρο ότι θα γίνει ιδιαίτερα αγαπητό, εδώ στην Ελλάδα.

Χρειάστηκε να περάσουν πάνω από είκοσι χρόνια για να αντικρύσουμε το πέμπτο άλμπουμ των Ride. Το προϊόν της επανασύνδεσής τους είναι το σημερινό 'Weather Diaries'.

Οι Nickelback φτάνουν τα εννιά άλμπουμ με το 'Feed The Machine'. Με το συγκεκριμένο άλμπουμ εγκαινιάζουν την τρίτη δεκαετία δισκογραφικής ενεργότητας.

Συμπληρώνοντας δέκα χρόνια ύπαρξης ως group, οι Tombs κυκλοφορούν σήμερα το τέταρτο άλμπουμ τους. Ονομάζεται 'The Grand Annihilation' και περιέχει δέκα καινούρια τραγούδια.

Πέρασαν 15 χρόνια για να εκδώσει ο Jason Loewenstein των Sebadoh το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ. Ονομάζεται 'Spooky Action' και κινείται σε alternative και lo-fi μονοπάτια.

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο τους, το 2014, οι Royal Blood κυκλοφορούν σήμερα τη δεύτερη δουλειά τους. Έχει τίτλο 'How Did We Get So Dark?'.

Δυο χρόνια μετά το ντεμπούτο τους, οι Peacers, πιστοί στους ήχους που καθιέρωσαν οι Guided By Voices, κυκλοφορούν το δεύτερο άλμπουμ τους, 'Introducing The Crimsmen'. Οι λάτρεις της lo-fi θα το εκτιμήσουν μέγιστα.

Επίσης κυκλοφορούν:

Can: The Singles

Moby & The Void Pacific Choir: More Songs About The Apocalypse

Steve Earle & The Dukes: So You Wannabe An Outlaw

Hundredth: Rare

Royal Trux: Platinum Tips & Ice Cream

Pashion Pusher: Aquarium

CKY: The Phoenix

Single Mothers: Our Pleasure

Dead Heavens: Whatever Witch You Are

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας