Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Chuck Berry, Rancid, Anathema, Rise Against, Suffocation, Necrot, Bridal Shower PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 08:46

Chuck_Berry_-_Chuck

Πέρσι, στα 90α γενέθλιά του, ο Chuck Berry ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέου άλμπουμ. Πάνε πολλά χρόνια από το 1979, όταν κυκλοφόρησε το τελευταίο άλμπουμ του. Δυστυχώς, η θρυλική μορφή της μουσικής δεν κατάφερε να είναι μαζί μας σήμερα, μέρα έκδοσης της νέας αυτής δουλειάς. Φέρει απλώς το μικρό όνομα του καλλιτέχνη και αποτελεί το ύστατο αντίο του.

Δε θα ήταν παράλογο να χαρακτηρίσουμε τους Rancid ως γερόλυκους της punk. Μετρούν πάνω από 25 χρόνια παρουσίας και με το 'Trouble Maker' φτάνουν τα εννιά άλμπουμ.

Με το 'The Optimist' οι Anathema εισέρχονται στη δεύτερη δεκάδα άλμπουμ τους. Αποτελεί νοηματική συνέχεια του άλμπουμ 'A Fine Day To Exit', που το συγκρότημα κυκλοφόρησε το 2001.

Από την αρχή της χιλιετίας, οι Rise Against μάς χαρίζουν νέα άλμπουμ ανά δύο ή τρία χρόνια. Το όγδοο άλμπουμ του αμερικανικού συγκροτήματος ονομάζεται 'Wolves' και κυκλοφορεί σήμερα.

Έχουν πλέον περάσει 15 χρόνια από την επανασύνδεση των Suffocation. To συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη εξακολουθεί να κυκλοφορεί άλμπουμ ακραίου death metal. Σειρά σήμερα έχει το '...Of The Dark Light'.

Ιδιαίτερη μέρα σήμερα για τους Necrot. Το καλιφορνέζικο συγκρότημα καταφέρνει να εκδώσει το ντεμπούτο άλμπουμ του, με τίτλο 'Blood Offerings'. Οι ενδιαφερόμενοι αξίζει να ακούσουν την προσέγγιση των αμερικανών στο death metal.

Ορμώμενοι από τη Γλασκώβη, οι Bridal Shower μάς παρουσιάζουν σήμερα το άλμπουμ 'Negatives'. H noise rock, η punk και η shoegaze μουσική συναντιούνται σε ένα από τα πιο δυναμικά φετινά ντεμπούτα.

Επίσης κυκλοφορούν:

Tindersticks: Minute Bodies: The Intimate World Of F. Percy Smith

Ani DiFranco: Binary

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας