Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Roger Waters, The Kills, Vallenfyre, All Time Low, Time Lurker, Flogging Molly, Phobia, Beach Fossils, Cowbell, Eighteen Visions, '68, Obey The Brave PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 06:27

roger_waters_is_this_the_life_we_really_want

Αν και ήταν προγραμματισμένο για την προηγούμενη Παρασκευή, το νέο άλμπουμ του Roger Waters κυκλοφορεί τελικά σήμερα. Όπως είναι γνωστό, τιτλοφορείται 'Is This The Life We Really Want?' και αποτελεί την πρώτη δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη, με νέο υλικό, μετά από 25 χρόνια.

Ένα ΕΡ με τίτλο 'Echo Home - Non-Electric' κυκλοφορούν σήμερα οι The Kills. Είναι το πέμπτο του διμελούς group.

Ανά τρία χρόνια φαίνεται πως κυκλοφορούν άλμπουμ οι Vallenfyre. Το τρίτο άλμπουμ του δημιουργήματος του Greg Mackintosh ονομάζεται 'Fear Those Who Fear Him'.

Από το 2005, όταν οι All Time Low ξεκίνησαν να κυκλοφορούν άλμπουμ, η δισκογραφική δραστηριότητα του group δεν έχει σταματήσει να είναι έντονη. Το έβδομο άλμπουμ του συγκροτήματος είναι το 'Last Young Renegade' και κυκλοφορεί σήμερα.

Το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους κυκλοφορούν σήμερα οι Time Lurker, μετά από ένα ΕΡ και ένα single που μας χάρισαν πέρσι. Το γαλλικό συγκρότημα στέκεται επάξια στο χώρο του ατμοσφαιρικού black metal.

Μετά από έξι χρόνια δισκογραφικής απουσίας, οι Flogging Molly επιστρέφουν με το έκτο άλμπουμ τους, 'Life Is Good'.

Τη σημερινή μέρα διάλεξαν οι Phobia για να εκδώσουν το νέο άλμπουμ τους, 'Lifeless God'. Η έκτη full-length δισκογραφική δουλειά του group αποτελεί έναν πολιτικοποιημένο grindcore εφιάλτη. Αναμενόμενο...

Τρίτο άλμπουμ σήμερα από τους Beach Fossils. Το αμερικανικό group έδωσε στη νέα του δισκογραφική προσπάθεια το όνομα 'Somersault'.

Το ντουέτο που ακούει στο όνομα Cowbell μάς παρουσιάζει το τρίτο άλμπουμ του, 'Haunted Hearts'. Μπόλικο rock 'n' roll, αλλά και μπόλικο σκοτάδι, κοσμούν τη νέα αυτή δουλειά του group.

Η πρώτη λέξη του ονόματος του group, γραμμένη με λατινικούς αριθμούς, αποτελεί τον τίτλο του νέου άλμπουμ των Eighteen Visions, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για την έκτη δισκογραφική κίνηση των αμερικανών από την Καλιφόρνια. Μετά τα δέκα χρόνια μουσικής απουσίας, το συγκρότημα επιστρέφει δυναμικά.

Άλλο ένα ντουέτο που επέλεξε τη σημερινή μέρα για την έκδοση της νέας δουλειάς του είναι οι '68. Το άλμπουμ 'Two Parts Viper' είναι το δεύτερο των φοβερών αμερικανών από την Atlanta.

Πέντε χρόνια μετά το δισκογραφικό τους ντεμπούτο, οι Obey The Brave κυκλοφορούν το τρίτο άλμπουμ τους, 'Mad Season'. Οι Καναδοί κρατούν ψηλά τη σημαία του metalcore.

Επίσης κυκλοφορούν:

U2: Joshua Tree [30th anniversary deluxe edition]

Coldplay: Kaleidoscope

Sikth: The Future In Whose Eyes?

Mutoid Man: War Moans

Elder: Reflections Of A Floating World

Two Inch Astronaut: Can You Please Not Help

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας