Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Warrant, Paul Weller, Seether, Ulsect, White Ward, The Velveteins PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 11 Μάιος 2017 20:56

warrant_louder_harder_faster

Το πρώτο άλμπουμ των Warrant με τραγουδιστή τον Robert Mason είναι το δέκατο του group, τιτλοφορείται 'Louder ◊ Harder ◊ Faster' και κυκλοφορεί σήμερα. Το όνομά του αρμόζει τέλεια σε μια μπάντα όπως η συγκεκριμένη, αποτελώντας φόρο τιμής στη sleaze εποχή των 80s. 

Το 13ο άλμπουμ του κυκλοφορεί σήμερα ο Paul Weller. Ο άλλοτε τραγουδιστής των θρυλικών The Jam ξεπερνάει τα 25 χρόνια προσωπικής καριέρας και μας χαρίζει το 'A Kind Revolution'.

Το έβδομο άλμπουμ των Seether έρχεται τρία χρόνια μετά το τελευταίο τους. Ονομάζεται 'Poison The Parish'. Ανακατεύοντας το grunge με το metal, η επιτυχία του είναι σίγουρη.

Το ομώνυμο ντεμπούτο τους πραγματοποιούν σήμερα οι Ulsect. Το συγκρότημα από την Ολλανδία, που μετράει τρία χρόνια «ζωής», θα ενθουσιάσει τους οπαδούς του black και death metal.

Πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή τους, οι White Ward καταφέρνουν να εκδώσουν το πρώτο full-length άλμπουμ τους. Ατμοσφαιρικό και ταυτόχρονα βίαιο, το 'Futility Report' θα αποτελέσει το νέο κόσμημα στα αυτιά των οπαδών του πειραματικού black metal.

Μετά από το ΕΡ του 2014 και αυτό του 2015, έφτασε ο καιρός να εκδώσουν οι The Velveteins το πρώτο τους full-length άλμπουμ. Λέγεται 'Slow Wave' και κρύβει αρκετή νοσταλγία.

Επίσης κυκλοφορούν:

Manic Street Preachers: Send Away The Tigers [10 year collectors edition]

Summoner: Beyond The Realm Of Light

Fotocrime: Always Hell

Tangerines: Into The Flophouse

Girlpool: Powerplant

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας