Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Afghan Whigs, Blondie, Slowdive, Kasabian, At The Drive-In, faUSt, Moon Duo, Full Of Hell, Motionless In White, Black Lips, Incendiary PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 05 Μάιος 2017 09:14

AW_in_spades

Afghan Whigs συνεχίζουν. Συνεχίζουν να παίζουν βαθιά και αξιομνημόνευτη μουσική, στο νέο τους άλμπουμ, 'In Spades'. Η αστείρευτη ψυχή του Greg Dulli και της παρέας του αποτυπώνεται υπέροχα στην όγδοη δουλειά του αμερικανικού συγκροτήματος.

Οι Blondie κυκλοφορούν σήμερα το εντέκατο άλμπουμ τους. Με φήμη που ξεκινάει σαράντα χρόνια πριν, αλλά και με μια μουσική διακοπή που άγγιξε τα 15 χρόνια, το θρυλικό συγκρότημα δείχνει πως είναι ακόμα ενεργό, μέσω του άλμπουμ 'Pollinator'.

Η επανασύνδεση των Slowdive συνέβη πριν τρία χρόνια, δύο περίπου δεκαετίες μετά τη διάλυσή τους στα 90s. Το αγγλικό shoegaze συγκρότημα επέλεξε να δώσει στο νέο τους άλμπουμ απλώς το όνομά του, ως απόδειξη της εμβληματικής του θέσης στο συγκεκριμένο μουσικό είδος.

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την κυκλοφορία του έκτου άλμπουμ των Kasabian. Το αγγλικό συγκρότημα από το Leicester κλείνει φέτος τα είκοσί του χρόνια και το γιορτάζει με το 'For Crying Out Loud'.

Δεν είναι παράλογο να υποθέσει κανείς ότι πολύς κόσμος ενθουσιάστηκε με την επιστροφή των At The Drive-In. Πέρασαν 17 χρόνια από τότε που το συγκρότημα κυκλοφόρησε το τελευταίο άλμπουμ του. Σήμερα, το 'in·ter a·li·a' έρχεται να ταράξει τα νερά.

Οι μάστορες του kraut rock, faUSt, κυκλοφορούν σήμερα το άλμπουμ 'Fresh Air'. Πρόκειται για το 13ο άλμπουμ του συγκροτήματος, που αποδεικνύει πως οι γερμανοί δεν έχουν χάσει την αίσθηση παράνοιας που πάντα τους διακατείχε.

Σήμερα οι Moon Duo κυκλοφορούν το δεύτερο μέρος του άλμπουμ 'Occult Architecture', ολοκληρώνοντας, έτσι, ένα έργο που ξεκίνησε στις αρχές του έτους.

Μετά το περσινό 'One Day You Will Ache Like I Ache', οι Full Of Hell κυκλοφορούν σήμερα το 'Trumpeting Ecstasy'. Μήπως ο τίτλος υπονοεί κάτι...;

Το τέταρτο άλμπουμ τους κυκλοφορούν σήμερα οι Motionless In White. Oνομάζεται 'Graveyard Shift' και περιέχει δώδεκα νέα τραγούδια. Σε ένα από αυτά, συμμετέχει ο Jonathan Davis των Korn.

Το όγδοο άλμπουμ των Black Lips έχει τον περίεργο τίτλο 'Satan's Graffiti Or God's Art' και κυκλοφορεί σήμερα. Για μια ακόμα φορά, το αμερικανικό συγκρότημα αναλώνεται σε ακατέργαστους garage ήχους.

Φαίνεται πως οι Incendiary κυκλοφορούν άλμπουμ κάθε τέσσερα χρόνια. Φέτος, σειρά έχει το 'Thousand Mile Stare'. Hardcore σε όλο του το μεγαλείο.

Eπίσης κυκλοφορούν:

Hawkwind: Into The Woods

Nick Cave And The Bad Seeds: Lovely Creatures

Greatful Dead: Cornell 5/8/77

Swans: The Great Annihilator [re-issue]

Μichael Gira: Drainland [re-issue]

The Sword: Greetings From

The Ruins Of Beverast: Exuvia

Ektomorf: Warpath

Strangers: Mirrorland

Fat Goth: Enorme!

Hoops: Routines

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας